Prevajalska agencija

Prevajalska agencija vam zagotavlja kvalitetne in cenovno ugodne prevode. Prevajalci, ki sodelujejo z nami, imajo univerzitetno diplomo iz ustreznega jezika in so specializirani za posamezna področja prevajanja.

Kljub nizki ceni naših prevodov in lektur, zagotavljamo kvalitetne in pravočasne storitve. Nizko ceno vam lahko omogočimo zaradi dveh razlogov:

 • naše poslovanje poteka izključno preko interneta
  (za komuniciranje s strankami uporabljamo spletno stran
  in e-pošto, ne potrebujemo fizičnih prostorov za katere
  je potrebno plačevati najemnino)
 • nimamo zaposlenih saj sodelujemo samo s pogodbenimi
  prevajalci in lektorji

Če želite kakovostne prevode, v dogovorjenem času, po ugodnih ceni, je naša prevajalska agencija pravi naslov za vas.

Naša prevajalska agencija ponuja naslednje storitve:

 • prevajanje
 • lektoriranje

Lektoriranje besedil opravljajo strokovno usposobljeni lektorji, z univerzitetno diplomo iz slovenskega jezika. Lektorji s katerimi sodelujemo bodo poskrbeli za kakovosten slog besedil saj so natančni, strokovni, dosledni in jezikovno ozaveščeni. Prevajanje besedil izvajajo mladi a strokovno usposobljeni prevajalci. Za strokovno zahtevna področja prevodov,ki jih ne moremo pokriti z našimi prevajalci, prevode raje zavrnemo, saj želimo našim stranam ponuditi izključno kvalitetne rešitve.

Če potrebujete kakovostne in cenovno ugodne prevode besedil ali pa lektorirana besedila nas kontaktirajte preko e-pošte ali pa nas pokličite na telefonsko številko 051 671 887.


Prevajalska agencija vam bo pomagala

Prevajalska agencija nudi pomoč posameznikom ali podjetjem, ki potrebujejo strokovne, natančne in kvalitetne prevode. Prevajanje različnih besedil zahteva podkovanost na mnogih področjih. Prav zato je prevajalska agencija ena izmed boljših izbir, kadar so potrebni prevajalci, saj pod eno streho združuje prevajalce različnih področij.

Stranka lahko tako pod eno streho najde odgovore na več različnih problemov, saj prevajalska agencija združuje tako tolmače kot tudi prevajalce in lektorje.

Kadar potrebujete nekoga, ki bo prevajal na konferencah ali sestankih, iščete tolmača. Kadar potrebujete prevode diplom, znanstvenih besedil, pogodb ali drugih dokumentov, iščete prevajalca. Kadar potrebujete nekoga, ki bo preveril jezikovno pravilnost avtorskega besedila, iščete lektorja. Zato pa je najlažje kadar vse na enem prostoru združuje prevajalska agencija.

Ker se lahko zgodi, da sami niti ne vemo kako bi se lotili lektoriranja ali prevajanja, je pomoč usposobljenih strokovnjakov po navadi najboljša možnost. Prevajalska agencija se lahko osredotoči na konkreten problem, razume želje stranke in oceni kateri strokovnjak je najboljši za naročnika. Prevajalska agencija je namreč tu za to, da s svojim znanjem na področju, ki je stranki tuje, ponudi ustrezno rešitev in svetuje za lažjo odločitev naročnika.

Prevodi, lektoriranje ali tolmačenje so za to opravljeni strokovno in prilagojeni tako besedilu kot željam stranke. Prav to pa je cilj prevajalske agencije.